وي افزود: با مصوباتي که در دور دوم سفرهاي استاني هيأت دولت به استان بوشهر تصويب شد، مبلغي بالغ بر يک ميليارد تومان براي راهاندازي اين بازارچه در نظر گرفته شد که در صورت تأمين اعتبار، اين بازارچه مرمت و در اختيار صنعتگران صنايعدستي قرار ميگيرد.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي بوشهر با اشاره به اينکه اين بازارچه داراي 80 تا 90 غرفه براي عرضه توليدات صنايعدستي است، گفت: صنعتگران در اين غرفهها صنايعدستي را توليد کرده و به فروش ميرسانند.
دهاز با بيان اينکه در نوروز سال گذشته و امسال تعدادي بازارچه موقت صنايعدستي در بوشهر و شهرهاي استان راه اندازي شد که فروش خوبي نيز داشت، گفت: بحث تبديل اين بازارچههاي موقت به بازارچههاي دايمي مستلزم صرف هزينههاي بالايي است که در حال حاضر امکان پرداخت اين هزينهها وجود ندارد.
همچنين با بيان اينکه بحث شناسايي رشتههاي منسوخ شده استان پيش آغاز شده است، گفت: اعتبار لازم براي آموزش و ترويج اين صنايع در دست نيست.
معاون صنايعدستي استان بوشهر ادامه داد: قولهايي مبني بر تعلق اعتبار ويژه به هنرهاي منسوخ شده گرفتهايم که با پايان رسيدن تحقيقات در زمينه اين هنرها و ارسال آمار اطلاعات به معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي، منتظر دريافت اعتبار براي جلوگيري از فراموشي کامل اين صنعتها هستيم.
111/
انتهای پیام/